Hondendouchebak

BESCHRIJVING

De Funke hondendouchebak kan op vele manieren worden gebruikt, voornamelijk als hondendouche, om de mogelijkheid te hebben om de hond buiten te reinigen na het buiten zijn in de herfst- en wintermaanden, omdat de omstandigheden in de woning niet altijd optimaal en hygiënisch zijn. De reinigingsbox kan flexibel worden opgesteld op elke locatie (bijv. Opslagloods, garage, enz.), Zo dicht mogelijk bij een waterkraan. Om het voor de hond gemakkelijker te maken om de douchecabine te beklimmen, is een klein platform inbegrepen. Deze bevindt zich voor de deur van de douchebak.

 

In gebruik is gebleken dat de douchebak ideaal is voor het reinigen van alledaagse voorwerpen, bijvoorbeeld  voor laarzen, schoenen en zelfs voor het grillen.

 

De omgeving wordt  niet vervuild omdat water en vuilspatten in de kuip achterblijven. Een afvoer met een buitendiameter van 50 mm kan worden aangesloten op een afvoer,  gebruik van een HT-buis of een grote golf- / kunststofslang (deze zijn niet bij de levering inbegrepen). Een aansluitkoppeling is inbegrepen in de douchebak.

 

VOORDELEN

geen vervuiling van het milieu

optimale reinigingshoogte

geen vervuiling van je eigen kleding

schoon proces

Douchebak gemakkelijk schoon te maken omdat deze van plastic is gemaakt

licht, eenvoudig in te stellen

vrijstaand

met geïntegreerde, afsluitbare deur

duurzaam

 

LEVERING

 

1 douchebak met een diameter van 80 cm, inclusief deur en klik - hoogte 60 cm, 4 voet - hoogte 50 cm, voetstuk - hoogte 30 cm - maat 60 x 60 cm, verbindingskoppeling FHS 50

Honden douchebak

€ 499,95

  • 60 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1